Tjenester

Ekspertise

Nedestående er en oversigt over de ydelser Asapp kan tilbyde, hvad end du foretrækker kommunikationen telefonisk, via e-mail eller ved personligt fremmøde.

null

Bogføring

Asapp tilbyder finans – kreditor – og debitorbogføring, månedsrapporter, budgetter, fakturering, momsindberetning, rykning af debitorer, kreditor forhandling og klargøring til revisor.
null

Administration

Asapp tilbyder kalenderstyring, afløsning af driftsopgaver i ferieperioder eller ved sygdom, hjælp til digitalisering og/eller optimering af arbejdsgange og diverse ad hoc opgaver.
null

Løn

Asapp tilbyder lønbehandling, ferieregnskab, hjælp til ansøgning af diverse refusioner, HR – opgaver, samt hjælp til dine ansatte ved spørgsmål om løn og ansættelseskontrakter.
null

Servicebranchen

Asapp tilbyder aften tider til specifik denne branche, da jeg forstår at I går på arbejde, når andre går hjem. For mig handler det om at være fleksibel og til rådighed – prisen er ikke dyrere af den grund. Det handler om forståelse for jeres arbejde og rutiner.
null

Varemærke

Tillid, kommunikation og gennemsigtighed… Jeg har altid sat en stor ære i at det jeg siger at jeg vil gøre også er det der rent faktisk bliver gjort. Det lyder enkelt og ligetil, men er forbavsende nok den grund til at de fleste skifter bogholder undervejs. Asapp tager ikke flere kunder ind end der kan håndteres, hvilket for mig også bidrager til at holde overblikket over netop din virksomhed.

Vi er ikke i hovedstaden…

Endnu…

Da Asapp omfavner teknologi og implementering af nye metoder, så betyder det også, at vi ikke er bundet af vores kunders lokation. Vi tager gerne SMVèr ind fra alle steder i Danmark, så lad ikke dette stoppe dig fra at kontakte Asapp i dag.