Profil

Om Asapp

Asapp tog form under corona krisen, hvor det blev klart at der var rigtig mange virksomheder, som havde brug for hjælp til deres økonomi, samt at navigere rundt i de nye regler og love som blev vedtaget. Dog valgte jeg at tage en anden vej, hvor uddannelse og oplysning blev de primære fokuspunkter, men så kom energikrisen og inflationen, hvor det blev soleklart at jeg kunne hjælpe SMV virksomheder, der kæmper for at holde liv i deres virksomheder i usikre tider.

Opvokset i det vindblæste Vestjylland, hvor et ord og et håndtryk var nok til at besegle en aftale, hvor man gik efter den bedste handel til den mest favorable pris er dybt forankret i mind settet hos Asapp. Hvor netværk er vigtigere end at fakturere en telefon samtale, hvor forståelsen for at vi alle er mennesker og at det er folks fundament jeg holder imellem mine hænder.

Jeg er uddannet finansøkonom og værdsætter videre uddannelse enormt højt i en verden der forandre sig konstant. Jeg er glad for at simplificere arbejdsprocesserne og digitale hjælpemidler, men har også en forståelse for at der sidder en hel generation i top ledelse, der tror på papir og blyant. Uanset hvilken overbevisning du har, så har jeg de værktøjer og det know how til at hjælpe din virksomhed.

Asapp kan hjælpe dig med mindre stress

Mission

Asapp’s mission er, at yde service til SMV indenfor regnskab og løn, samt at optimere arbejdsmetoder til frigørelse af mere tid til drift.

Vision

Asapp’s vision er at blive det største bogføringshus i Østjylland, hvor efteruddannelse og godt arbejdsmiljø er i højsædet, da dette vil skabe merværdi for Asapp’s klientel.

Værdier

Asapp’s værdier er, at der skal være plads til at udvikle sig som menneske, selvom man er på arbejde. Tiden er inde til at nytænke ordet “arbejdsplads”, som ikke behøver at være stationær. Tiden er flydende, da Asapp følger kundernes arbejdstider og derved skabes der plads til innovation og fleksibilitet. Asapp tilbyder aften- og weekend åbnet.